איך מסמנים אמבטיה??

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

08/09/2005 | 20:32 | מאת: נחמה

שלום, הייתי במפגש הראשון של הקורס בבצרה ומאוד נהנינו. הבת שלי התחילה לסמן חלב - וזו חוייה מדהימה מבחינתינו. רציתי לדעת איך מסמנים אמבטיה??? תודה!!!

09/09/2005 | 16:34 | מאת:

נחמה שלום. שמחתי לשמוע שנהניתם. אמבטיה מסמנים בתנועות של סיבון. כלומר, אגרופים קפוצים של שתי הידיים על החזה כאשר יד רודפת יד בסיבובים (כל יד מתווה את העיגול שלה). היי, עכשיו הולכים לעשות "אמבטיה" (סימן), איזה כיף! המממ, איזה ריח טוב יש לרועי אחרי ה"אמבטיה". התלכלכנו - לא נורא, נעשה "אמבטיה" ונהיה נקיים. לספר מאוד בקצרה על יואש המלוכלך ולעשות העוויות של "פוי" על כמה הוא היה מלוכלך ברגל, ביד בראש (אפשר לציין את איברי הגוף על התינוק במהלך הסיפור) ואז הוא עשה "אמבטיה" ואז - מריחים כולם רצו להיות חברים שלו. היה לו ריח טוב! אם יש אחים גדולים הם ייחלצו בשמחה לעניין. בהצלחה