פשוט כיף. סוף כל סוף הבנתי :):):)

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

30/08/2005 | 12:04 | מאת: ליאת

כל כך נהניתי, ממש עושה טוב על הלב. הגיטרה והמשחקים והשירים והסיפורים ורואים שזה מהלב. לקח לי קצת זמן להבין איך קשור הסיפור על מעשה בחמישה בלונים ופלוטו לעניין בכל זאת אלה מתוקים קטנים קטנים ועדיין לא מבינים. יכולתי להשבע שיש שם הבנה בעיניים המתוקות של הפצפונת שלי כל כך חבל שלא הצלחתי לסחוב את בעלי, פשוט הוא לא רצה. אני מבטיחה לדווח!!!

31/08/2005 | 03:11 | מאת:

ליאת יקרה, תודה. לנו זו היתה הזדמנות נאותה להכיר את התינוקת המתוקה שלך. נשמח מאוד לשמוע על התקדמות ולא, לדעתי זה לא דמיון פרוע - גם אני ראיתי את ההבנה מבצבצת. גם האבא של זוג התאומים ראה זאת בסוף המפגש. זהו, עכשיו נחכה לקבל את הסימנים בחזרה. שיהיה המון בהצלחה