יש קלטת?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

15/08/2005 | 09:23 | מאת: סלסה

מלבד הסימנים במדריך המצולם האם ניתן לרכוש קלטת מצולמת ? האם קיים אתר נוסף ובו הדגמות?

15/08/2005 | 15:58 | מאת:

סלסה, תודה על הפנייה. יש הדגמות באתר שלנו (www.sfatm.com) ואני מזמינה אותך לבדוק בו בשבוע הקרוב כי אנחנו עומדים לעדכן בו דוגמאות נוספות. יש לנו 60 סימנים ראשונים מתועדים ומאוירים ומצולמים והם ניתנים לבאי הקורס וניתנים לרכישה. אבל שוב, זוהי שפת הסימנים הישראלית כך שאם יש לך נגיעה לאנשי מקצוע מהתחום את בהחלט יכולה להשיג מהם סימוכין מלא. הגישה פשוטה וקלה צריך רק להתחיל ומשם הקסם מתרחש.

15/08/2005 | 17:02 | מאת: סלסה

לליבי, תודה על תשובתך המהירה. מעונינת לרכוש ולשלוח לחו"ל לזוג צעיר דובר עברית ליישום ועבודה עם תינוק מקסים בן 10 חדשים בשם פז. אשמח לקבל מידע נוסף על אפשרויות הרכישה.