נס ציונה?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

10/08/2005 | 08:03 | מאת: מיכל

יוליאנה המליצה לי אבל הייתי חייבת לראות את הקטנטונת שלה חמוץ מזה שהיא אחת הילדות היפות ביותר שיש פשוט הדהימה אותי ביום שבת שלקחתי את ענתי שלי להחליף חיתול והיא התישבה לידי על השטיח אמרתי גמרנו לענת וענתי סימנה לי נגמר! מתוקונת. אמרתי נכון!!!! כל הכבוד ואני יכולה להשבע שראיתי את ענתי מקנאה קצת.... אנחנו גם רוצים! עם בעלי יהיה קצת קשה אבל ננסה :) אז מתי?

10/08/2005 | 12:59 | מאת:

מיכל, יש לנו מפגשים בבית חנן שזה בקרבת נס ציונה והמקום פשוט מקסים. ואני מתחייבת על כך, ראיתי הרבה מאוד מקומות וגנים בשלוש השנים האחרונות. יש להם אתר שאת יכולה להתרשם ממנו במעט אבל מראה עיניים טוב יותר מכל אמירה שלי - תרתי משמע. http://www.gan-bateva.com