איפה אפשר להשיג את הסימנים שהראית בהרצאה?

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

04/08/2005 | 07:52 | מאת: אורנית

נחמד לראות את הפנים שלך באמת. עשית עבודה ממש טובה עם אמא שלי היא לא נרגעת מזה שבר באה ונרדמה אצלך בידיים זה מבחינתה תעודת יושר וכסא ליד השולחן. סיפרתי לך שזה לא כל כך פשוט אנחנו עובדים על עוד ונגמר בינתיים אני צריכה לצלם ולשלוח לך לדעת אם זה באמת סימן של עוד שבר עושה אני חושבת שכן אבל רוצה להיות בטוחה אני לא חושבת שנעשה קורס כי בר כבר די גדולה אני יכולה לקנות את הלוח הזה שהראית? אמרת שמקבלים אותו בקורס ממש אהבתי את ההסבר לחלב של תינוקות יונקיםלא יוצא לי מהראש אמא שלי רוצה לארגן מפגש לחברות שלה ישלכם דבר כזה את יודעת מפגשים של סבתות אבל בפחות כסף? אני ממש מחכה שבר תתחיל לסמן איזה כיף!

05/08/2005 | 00:38 | מאת:

אורנית תודה. נעים לשמוע, בר מקסימה. ממה שראיתי היא בפרוש מסמנת לך "עוד" - האם את מתייחסת לאחת הצורות שהדגמתי בפניכם ל"עוד" או לסימן המובהק עצמו שאינך בטוחה לגביו? אנא תארי כדי שאוכל לדעת בדיוק לאן לכוון את התשובה. מניסיון רב, מאוד קשה לצלם אותם בדיוק כששהם מסמנים ולמעשה עדיף להמנע מכך בשלבים הראשונים. הדבר מכניס מתח מיותר למערכת ותינוקות נוטים שלא לשתף פעולה בדיוק מול מצלמות - חוקי מרפי פועלים כאן. יש לנו מפגשי בית בוודאי, פורמט מאוד אהוב עלינו. לגיבהם כמו גם לגבי הסימנים - תוכלי לשוחח בפרוטרוט עם מרגלית שלנו, 050-9130079