סדנאות באזור חיפה והקריות

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

28/07/2005 | 17:19 | מאת: שולמית

שלום ליבי, הייתי מעוניינת לדעת מתי יש סדנאות באזור חיפה והקריות בזמן הקרוב. אנו הורים לתינוקת מקסימה בת 5 חודשים ושמענו הרבה בזמן האחרון על השיטה. אודה לך על תשובתך המהירה, שולמית.

28/07/2005 | 21:10 | מאת:

שולמית שלום, תודה על פנייתך. בשבוע הבא מתקיים מפגש בחיפה לאחר פניות רבות מהורים וסבתות צעירות ולאחריו יתחיל קורס לתינוקות והוריהם. את מוזמנת להתעדכן באתר ולהגיע. נשמח לראותך.

28/07/2005 | 22:02 | מאת: שולמית

ליבי תודה על התשובה המהירה, האם זה אפשרי להגיע למפגש עם הקטנה? ראיתי שזה מתקיים בשעה שמונה וחצי בערב אך כנראה שאאלץ להביא אותה איתי. תודה שוב, שולמית.