סדנא בראשל"צ

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

01/07/2005 | 19:44 | מאת: נירה

הי ליבי, האם אמורה להפתח סדנא בראשון? תודה ושבת שלום

01/07/2005 | 20:37 | מאת:

נירה, תודה על הפנייה. בעוד כשבוע עומדת להתקיים סדנה בחולון - ברחוב מודיעין במרכז העיר, מיקום נוח, חנייה מרובה, מרחב משחקים והעיקר בלי אף מדרגה. האם זו אפשרות מבחינתך? בנוסף לחוגים במקומות "מסודרים" אנחנו מאוד אוהבים את מסגרת מפגשי הבית. מפגש חברות בקבוצה המוכרת זו לזו מעניק תמיכה ליישום השיטה. העוגיות עלינו, הקפה עליכם. מומלץ! בכל הסדנאות שלנו לא נגבה תשלום נוסף על מי מבני הבית. העדפה ברורה לצרוף הסרבן המשפחתי או למפקפק הגדול בשיטה, אותו/אותה אנחנו מבטיחים לרכך. סוף שבוע טוב ורק טוב.

02/07/2005 | 09:01 | מאת: אמאשל יובלי

נירה שלום

02/07/2005 | 09:03 | מאת: אמאשל יובלי

נירה שלום גם אני מראשון וגם אני מתעניינת בשיטה. מה דעתך לאסוף עוד בנות לסדנא בבית? אין לי בעיה שיהיה אצלי. תבדקי את אצל חברות ואני אבדוק גם ואולי נוכל להקים קבוצה. אם את מעוניינת צרי קשר ב-0522572899