פגים ועבודה

דיון מתוך פורום  'שפת אם' - תקשורת דואלית עם תינוקות

25/07/2005 | 01:06 | מאת: שרון פ. - פיזיותרפיסטית

אני פיזיותרפיסטית ועובדת בירושלם וברמת אפעל. ראיתי את ליבי פועלת עובדת ומדריכה ויש לי רק חיבוקים ומילים חמות. מאוד התחברתי לשיטה בגלל שאנחנו תמיד הראשונים לראות ולנגוע בילד. ממליצה. עבודה פיזית מקדמת יכולות ויש כאן כלים חדשים ישנים לפתח את התינוקות. .

25/07/2005 | 01:19 | מאת: שרון פ. - פיזיותרפיסטית

אני לא יודעת איך לעשות את זה רציתי להמשיך את התגובה למפגש בטבעון לניצן. אפשר להעביר את זה לשם? גם שכחתי לכתוב על הפגים. יש לנו פרויקט עם מעקב על פגים בשיטה אחרי העבודה ההתחלתית עם ליבי. פוטנציאל מאוד גדול אם תינוקות רגילים מרוויחים אז פגים יכולים להרוויח אפילו יותר. צעד קטן להם, גדול משמעות.

25/07/2005 | 15:08 | מאת:

היי שרון. תודה רבה, אשמור זאת לימי החורף לחמם את ליבי. אני עצמי לא יודעת איך אפשר להעביר את ההודעה ואנסה לשאול את מי שמנהלת את הפורומים כיצד בדיוק לעשות זאת. האם יש שאלה מאחורי ההודעה שאוכל לענות עליה? אם כן, אשמח. תודה שוב.

26/07/2005 | 12:59 | מאת: דני

עוד על פגים? מאוד מעניין!