ורידים ונימים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/10/2006 | 14:05 | מאת: אימה

הבעיה שלי ורידים ברגלים ונימים ואני רוצה להתפטר מזה דרך טיפולית כי קראתי פעם שזאת בעית כלי דם ומפריעה בעתיד וכדאי לטפל בזה מוקדם ,אני עשיתי בדיקת אולטרהסונד ונתגלה שאין לי בעיה רפואית אלא קוסמתית כך אמרו והטיפול בזה דרך זריקות אני בררתי על הזריקות שזו הדרך הטיפולית עכשיו , אני רוצה מידע על התרופה הזאת ומה מומלץ ואיפה כדאי לעשות הטיפול הזה ,היתי מעדיפה לעשות הטיפול דרך רופאי קופת חולים כללית ואם כללית מושלם משתתף אתי בהוצאות , אני רוצה בבקשה מידע מפורט על הבעיה והטיפול המומלץ ותודה.

מטרת הטיפול להזריק לורידים הלא תקינים חומר שגורם לתהליך דלקתי מבוקר בתוכם ומתחיל תהליך הדרגתי וממושך שמסתיים בספיגתם והעלמותם. לרוב לחומר קוראים פולידוקנול , סקלרוווין או אטוקסיסקלרול שהם אותו חומר. מדובר במס' חוזר של טיפולים כתלות בנרחבות הבעיה ובניסיון ויכולת הרופא המטפל. תופעות לואי עלולות להיות גם שינויים בצבע ופיגמנטציה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם