ורידים ברגליים- מתרבים מיום ליום

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/09/2006 | 17:36 | מאת: שירה

שלום רב אני בת 23 ומצד אמי וסבתי יש נטייה מאוד ברורה של דליות ברגלים שבמהלך השנים נהיים בולטים יותר ויותר. גם אצלי בכל האיזור האחורי של הרגליים הורידים כבר נראים לעין בצורה מאוד מכוערת (לא יכולה ללכת עם מכנס קצר). אמנם עוד לא בולטים מחוץ לעור אך לא נראה לי שזה יקח עוד הרבה זמן והייתי רוצה למנוע את זה.האם זה עניין רפואי או אסטטי? (אמא עברה הזרקות) איזה אופציות קיימות? כמו כן באיזור החזה יש לי עור מאוד עדין ושקוף אשר גורם לכך שממש רואים את כל הנימים והורידיםוהעורקים הכחולים (גם באיזור השד והפיטמה). האם יש דרך לטפל בכך (הם לא בולטים החוצה) או שזה מצב העור ואין מה לעשות? תודה

לגבי הרגלים, ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס ורידי רגלים. לגבי הורידים שנראים בחזה, נראה לי שמדובר בנטייה של גוון עור ושלא ניתן לטפל בכך באופן יעיל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם