ורידים נפוחים ביד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/09/2006 | 09:28 | מאת: יהודית

שלום. בני בן 9 נולד עם ורידים נפוחים לאורך כל יד שמאל, לפעמים הם מתנפחים יותר ואז יש לו כאבים, לקחתי אותו לכמה רופאים וגם למומחה לכלי דם וכולם טוענים שאין מה לעשות כרגע אולי זה יספג עם השנים וזה רק עניין אסתטי, לי זה נראה יותר מסתם עניין אסתטי. אשמח לחוות דעתך. תודה מראש.

קשה לי לשפוט רק לפי התאור הכתוב. בכל אופן, יתכן שמדובר בשוני בניקוז הורידי מהיד השמאלית. מה שייקבע לגבי צורך בבירור נוסף הוא הגודל של הורידים הבולטים וההפרעה שהם גורמים לילד. את זה צריך לבחון בבדיקה ע''י רופא מנוסה, עדיף רופא כלי דם נוסף.

מנהל פורום ורידים וכלי דם