נימים מתרבים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/09/2006 | 00:59 | מאת: לילי

ידוע לי כי עמידה וישיבה ממושכים גורמים לבליטת הורידים-ולי יש הרבה (אני בת 22 ורזה) משתדלת לא לעמוד הרבה... שאלתי: לאחרונה מס' פעמים עשיתי מסלול-טיול רגלי בשטח עם תרמיל גב לא קל, וראיתי שהנימים ברגלים נהיו יותר בולטים וכאילו התפשטו, האם זה קשור? הרי המסלול הוא הליכה וידוע שזה נגרם מעמידה וישיבה! האם מומלץ לי לוותר על הטיולים או אולי יש עצה יעילה למנוע שוב את התופעה?? בתודה רבה מראש!

אל תוותרי על טיולים. הופעת הנימים קשורה לנטייה גנטית, וניתן לטפל בה. כדאי שתעברי בדיקה אצל רופא מנוסה בנושא זה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם