כלי דם (?) נפוח באיבר המין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/09/2006 | 00:13 | מאת: א.

שלום רב, מזה כ-5 ימים אני מבחין בכלי דם (זו ההנחה) תת-עורי אשר נפוח (ללא קשר לזקפה) בכל שעות היום והלילה. ישנם אף נימים קרובים אשר התנפחו אף הם. כל ניסיונותי (לחיצות לאורך כלי הדם הנפוח הגדול, ניקוז) - לא משפרים את המצב. יש לציין שהדבר לא כואב ולא מפריע למתן שתן או למתן זרע. מאידך ניתן לומר כי הדבר קרה "בן לילה", וזו הפעם הראשונה שדבר כזה קורה לי (בן 25), אך כאמור, הדבר נמשך כבר 5 ימים ונוצר לאחר קיום י.מ.. אינני יודע אם זה הפורום המתאים... אשמח לכיון אם אין זה. תודה.

הייתי ממליץ שתיבדק אצל אורולוג אם כי לא נשמע לי שהמצב מדאיג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם