פצע מייבלת על אצבע הרגל שאינו מגליד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/09/2006 | 01:47 | מאת: מוטי

הייתה לי יבלת על אחת האצבעות ובאמצעות משחה שמרחתי במשך מספר שבעות היא הלכה ונעלמה, כרגע אני מוריח על הפצע שנישאר נוזל חיטוי "פולידין" אבל הוא מסרב להגליד ויש לי אי נוחות ביחוד בעת נעילת נעל, עלי לציין שאני סוכרתי ומזריק אנסולין ומצבי די מאוזן, ( הומוגלובין מסוכרר 6) האים לדעת מכובדי עלי לפנות לרופא משפחה כדי לקבל אנטיביוטיקה? תודה מראש על הודעה חוזרת בדוא"ל המצורף.

ממליץ לפנות בדחיפות לרופא כלי דם על מנת שיעריך את מצב אספקת הדם העורקי לכף הרגל, מכיון שיש לכך השלכות משמעותיות על המשך הבדיקות והטיפול, ולעומת זאת הזנחה עלולה לגרום להחמרה ניכרת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם