שאלה בנוגע לטרומבוזה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/09/2006 | 17:35 | מאת: סלי

הכוונה לסוג הטרומבוזה שנגרם כתוצאה מישיבה ממושכת בזמן טיסות למשל, .. האם ידוע על תרופה או מכשיר כלשהם שיכולים לסייע לנוסע על מנת למנוע מצב שכזה ? האם אספירין שמונע הצמתת טסיות הדם הוא התשובה לכך ? ומכשיר כלשהו .. האם קיים ? פסיעות לאורכו של המטוס מסייעות.. אך לא תמיד מתאפשרות.. תודה .. וסליחה על השאלה המבולבלת..

הדרכים להפחית הסיכון לקרישי דם בטיסות הן להמנע מקיבעון בישיבה, לשנות תכופות מצבי הרגלים ולהניעם, אספירין לפני הטיסה יכול לסייע. גם הליכה לאורך המטוס.

מנהל פורום ורידים וכלי דם