כריש דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/09/2006 | 16:44 | מאת: אני

לבעלי היה כריש דם שיטחי בירך שמאל טופל בקלקסן שבועיים והכל עבר (לא מדובר בבעיה כרונית) נתגלה וריד מיותר בירך שמאל שיוצא מהמפשעה עד לפני הברך וריד מסולסל שבסילסול של הוריד נוצר כריש בבדיקת הדופלר איזור האשכיים תקין הוריד יוצא מהמפשעה. יש סיכוי קטן שזה פוגע באיכות הזרע? ידוע לי שהתשובה לא מחליפה שום ביקור אצל רופא מומחה. תודה מראש על התשובה.

לפי תאורך מדובר בקריש דם בוריד ברגל. אין לכך קשר לפוריות. ניתן לטפל בבעית הורידים ביעילות , שוב בלי קשר לפוריות. תוכלו למצוא פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם