לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/09/2006 | 21:35 | מאת: יג

אני בת 23 וסובלת מלחץ דם מאוד נמוך, יש לי סחרחורות דחופות, בלי קפה על הבוקר אני בקושי מצליחה לעמוד על הרגלים, לא יכולה לישון יותר מ-6 שעות (זה עושה לי כאבי ראש), רגישה לחום והכי חשוב-כשאני לוקחת כדורים נגד כאבים, אפילו אקמול, אני נרדמת ישר או במקרים יותר קיצוניים(כשאני לוקחת נורופן או אקמול פורטה) אני מאבדת את ההכרה. מה אפשר לעשות, (חוץ מלשתות קפה), והאם יש תחליף לכדורים או דרך לקחת אותם ולא לאבד את ההכרה, (כי לפעמים ובעיקר במחזור, זה הדבר היחיד שמציל אותי, אני סובלת מכאבים מאוד חזקים).

הייתי מציע לך להתייעץ עם אנדוקרינולוג ורופא המשפחה. זוהי בעייה שכדאי להעריך אותה באופן מקיף ופנים אל פנים. כדאי גם לחשוב על תוספי מזון ולהתייעץ עם נטורופט.

מנהל פורום ורידים וכלי דם