ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/09/2006 | 23:26 | מאת: אור

שלום רב, אני בת 22 ומתחילים להופיע לי ורידים בולטים ברגליים, אציין כי אני סובלת קצת מעודף משקל -(גובה 178ס"מ משקל מתקרב ל90ק"ג) אציין כי גם עד לא מזמן נהגתי למרוט שערות ברגליים בעזרת שעווה או מכונת אפילציה, ישנן שמועות ששיטות אלו גורמות להבלטת ורידים ברגליים. מה יכולה להיות הסיבה לורידים הבולטים ואיך ניתן לטפל בזה? אודה על תשובתך

ייתכן שמדובר באי ספיקת וריד פנימי. ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס ורידי רגלים, וליידיעתך קיים טיפול יעיל. תוכלי למצוא פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם