בעיות בלקיחת דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/08/2006 | 08:29 | מאת: אתי

שלום רב , יש לי שאלה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור. מזה יומיים שאני מנסה לעשות בדיקות דם לצורך מעקב רופא עור מטפל (אני נוטלית ITRANOL 10 MG כבר חודשיים), ואני נתקלת בבעיה שמוצאים ורידים, הדם מתחיל לזרום מעט, ואז מפסיק. חזרתי על הבדיקה היום בבוקר ולאחר 3 נסיונות הצליחו למלא כחצי מבחנה בלבד. מה קורה לי??? אשמח על תגובתכם המהירה. אתי.

לצערי יש כאלה שהורידים אצלהם דקים ומוסתרים תחת העור וצריך אחות מנוסה על מנת לקחת דם באופן מספק.

מנהל פורום ורידים וכלי דם