דלקת עורק הרקה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/08/2006 | 22:48 | מאת: אביב

דר' גלילי שלום, לאימי יש חשד לדלקת בעורק הרקה ( אם הבנתי נכון את הרופאים ) והיא התחילה טיפול בקורטיזון לפני שהגיעו תוצאות הביופסיה , לפי מה שאמר הרופא ההנחה היא לדלקת מסוג זה ולכן הותחל בטיפול כדי למנוע פגיעה בראיה למקרה שההנחה תתממש ובכדי לא לבזבז זמן עד לתוצאות הבדיקה. יש לה המון כאבי ראש ונפיחות בעורק באזור הרקה. האם הטיפול בקורטיזון הוא הטיפול היחיד לאבחנה זאת ? תודה. דרך אגב היא במצב אישפוז כרגע.

כיום זהו הטיפול המקובל. נשמע לפי התלונות שאכן זו הבעיה. כמובן שניתן להפסיק את הטיפול במידה וביופסיה תשלול את קיום הבעיה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם