בעלמת ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/08/2006 | 04:41 | מאת: דינה

הנני בת65, סובלת מורידים בולטים ונימים בשוקיים. בבדיקת מערכת הורידים נמצא כי מערכת הורידים העמוקה תקינה דו צדדי. במערכת הורידים השטחית נמצאה אי ספיקה ספנו פמורלית ועד סוף השוק דו צדדי. דליות בשוק ימין. כמו כן אי ספיקה בספנה הקטנה מימין. אשמח לשמוע, לאור התוצאות הללו, מהי השיטה האופטימלית ובעלת הצלחה מירבית להעלמת הורידים.והאם שיטתך מתאימה להעלמת הורידים.

השיטה האופטימלית לפתרון בעית הורידים הבולטים והדליות היא סקלרוזציה תחת הנחיית סונר. מציע שתעייני ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם