השיטה העדיפה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/08/2006 | 19:07 | מאת: ניצן

שלום ד"ר גלילי- ברצוני לעבור טיפול בוריד בולט מאחורי הרגל אך די מתלבטת לגבי השיטה - קראתי את השיטה בה אתה עובד ורציתי לדעת בעצם את ההבדל או העדיפות שיש לה על שיטת ה- EndoVenous ובעצם מה היעילות לאחר טיפול זה או אחר - האם התופעה חוזרת?? תודה ניצן

שיטת האנדוונוס מחייבת לרוב טיפולים נוספים בניתוח או בשיטת ההזרקות. כך ששיטת האנדוונוס לעצמה, ברוב המקרים אינה מספיקה. לעומת זאת השיטה של סקלרוזציה בהנחיית סונר פותרת את הבעייה לחלוטין בלי שתחזור.

מנהל פורום ורידים וכלי דם