ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/08/2006 | 23:03 | מאת: טל

שלום, רציתי לדעת האם ורידים ברגליים יכולים לגרום להתכווצויות בכפות הרגליים? אני בת 35 מזה כשנה מבצעת ריצות כ-5 ימים בשבוע. לפני כשבועיים חזרתי מריצה ופשוט "קרסתי". התכווצו לי בצורה נוראית ביותר כפות הרגליים ומאז קשה לי לעמוד זמן ממושך על הרגליים ואפילו לבצע הליכה קלה קשה לי. התחושה היא שהרגליים כואבות וכבדות ועומדות להתפס בכל רגע. נאמר לי ע"י רופא המשפחה לפנות לכירורג כלי דם. רציתי לדעת אם אכן כירורג כלי דם הוא הכתובת הנכונה ואם כן מהם הפתרונות לבעיה? תודה

ייתכן שאכן זו בעיית ורידים ואז כלי דם זהו הרופא הרצוי, וייתכן שאם לא תמצא אצלו בעיה תישלחי לאורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם