נימים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/08/2006 | 22:23 | מאת: שני

איזה טיפול מומלץ יותר להעלמת נימים מהרגליים- לייזר או טיפול בהזרקות? האם אכן ניתן להעלים את הנימים לחלוטין? האם זהו טיפול אסטטי או רפואי,ובהתאמה האם יש לפנות לרופא פרטי או דרך הקופה? האם הטיפול פותר הבעיה לצמיתות או לתקופה מוגבלת?ועוד שאלה-האם רגישות קיצונית לקור ושינוי צבע בכפות רגליים וידיים לצבע כחלחל מעידים על בעיה של כלי דם?

מדובר בטיפול אסטטי. יש סוג נימים שמגיבים טוב יותר ללייזר ויש לזריקות. צריך כמובן לראות על על מנת להתרשם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם