חוות דעת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/07/2006 | 16:01 | מאת: שי

שלום ד"ר מזה כ- 6 שנים ברגל שמאל מאחורי הברך ומטה יש לי נימי דם קטנים המרוכזים באיזור של 10X 10 ס"מ כשאני מניח את ידי על איזור הנימים אני מרגיש חום ביד, שאלתי מה גורם לנימים הללו לבלוט במקום מסוים ולא במקום אחר ומה זה מלמד מבחינה בריאותית וכיצד עלי להתייחס לזאת. ולסיום האם רצוי לטפל בזאת או שזו בעיה אסתטית בלבד.אני כבן 57 . אודה להתיחסותך בפרוטרוט .

לא מדובר בבעיה עם השלכה רפואית. ניתן לטפל באמצעות הזרקות. לפני כן ממליץ על דופלקס ורידי רגלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם