עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/07/2006 | 09:42 | מאת: תמי

עקב כאבי בטן חוזרים ונשנים כבר חודשיים רופאת משפחה שלחה אותי לבצע בדיקת אולטרסטד בטן תחתונה ועליונה ונמצא כך:סביב רחם ושחלות סטורקטורות טובולאריות מרובות יותר משמאל עם זרימת דם ורידית בתוכם, מתאים יותר לוריקואובריאס - המשך בירור ע"י רופא נשים ושאלה CPCS מה זה אומר? אני נורא בלחץ יש לציין שהייתי במחזור כשעשיתי אולטרסאונד בטן האם קשור?

יש לך ורידים מורחבים סביב השחלות. איני יודע מה זה CPCS ואת זה צריך להפנות לגינקולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם