ורידים מעובים ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/06/2005 | 16:15 | מאת: erion

שלום דוקטור, ברגל השמאללית יש לי כבר כמה שנים ורידים מנופחים. הם לא בדיוק מנופחים אלא נוצרו ברגל התחתונה מתחת לברך מספר בצקות אחד ליד השניה. ליד הברך יש וריד מעובה בחלקו ובצקת קטנה 20 סמ מהברך לכיוון הבטן. בכף הרג ( בחיבור בין כף הרגל לרגל ) רואים ורידים דקים הרבה בצבע כחול. יש לי את הבעיה הזאות כמה שנים ועד עכשיו לא הרגשתי כאב ולא סבלתי מזה. שאלתי היא עד כמה זה מסוכן ומה יכולה לגרום הבעיה הזות. אודה לך על תשובתך.

נראה שאת סובלת מאי ספיקת ורידים. כדאי לטפל בכך כיון שהמצב מחמיר בהדרגה ועלולים להופיע בהמשך סיבוכים כגון שינויים בעור הרגל, פצעים ובצקות. בכל אופן, זה אינו מצב מסוכן לחיים

29/06/2005 | 09:52 | מאת: erion

תודה רבה על תשובתך ד"ר גלילי. יש לי עוד שאלה קצרה. איך מטפלים בזה?

מנהל פורום ורידים וכלי דם