ניתוח להסרת ורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/07/2006 | 20:07 | מאת: ליאת

שלום ד"ר גלילי אני אמורה לעבור בעוד יומיים ניתוח להסרת ורידים משתי הרגליים שאלתי היא מה משך ההחלמה מניתוח כזה ואחרי כמה זמן אוכל לחזור לתיפקוד רגיל אני אמורה לעבור דירה עשרה ימים לאחר הניתוח האם אוכל לתפקד? האם יום אחרי הניתוח אני אמורה לצאת מבית החולים בהליכה על הרגליים?

ככלל צריך להתכונן לשבועיים החלמה. בנוסף, כדאי שתדעי שקיים פתרון עדיף בהרבה מבחינת יעילות ונוחות על ניתוח שנכשל ביותר ממחצית המקרים. פרטים נוספים תקראי ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם