דליות ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/07/2006 | 21:22 | מאת: איילת

שלום רב, מזה 4 שנים שאני סובלת מדליות בירך השמאלי,הדליות החלו להופיע בזמן ההריון, בו גרבתי גרביים אלסטיות- בסוף ההריון לא יכולתי לעמוד על הרגל. הדליות מלוות בכאב רב במיוחד בתקופה שלפני קבלת המחזור החודשי ובמהלכו. אני מורה ורוב שעות היום אני עומדת על הרגליים. לפני כחודש עשיתי בדיקת דופלקס ורידי הרגליים. בממצאים כתוב שלא הודגמה אי ספיקה של מערכת הורידים העמוקה, כמו כן כתוב שלא הודגמה אי ספיקת מסתמי הורידים, אך כתוב שנצפו דליות באספקט האחורי של ירך עם מקור בורידי האגן. חשוב לציין שאני סובלת מיתר פעילות של בלוטת התריס.(היפר). האם יש קשר להיוצרות הדליות? מה עלי לעשות? מה יקרה כשארצה שוב להרות? תודה מראש איילת

ניתן ורצוי לטפל לפני ההריון הבא. ראי פרטים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם