נימי דם ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/07/2006 | 12:33 | מאת: שרי

שלום רב, לאחרונה החלו לצוץ בשתי רגליי (בצורה מפוזרת), נימי דם קטנים בצבעים אדום וכחול. הבעיה מפריעה לי נורא מבחינה אסטית. שמעתי על טיפול בזריקות ישירות לתוך הנימים. הייתי מעוניינת לדעת מהם אחוזי ההצלחה? כמה זמן לוקח עד שרואים תוצאות? האם הטיפול מעודד יציאה של נימים חדשים במקום אלו שנסגרו? והאם אתה מבצע טיפולים שכאלו? תודה, שרי

שלום שרי. שיעור ההצלחה קשור בין השאר לניסיונו ויכולתו של הרופא המטפל בבעיה. ממליץ על טיפול בלייזר. אני גם מבצע זאת. פני לאתר הבית שלי לצורך יצירת קשר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם