שינוי צבע ברגליים מתוך שינה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/07/2006 | 17:11 | מאת: שרון

בתי בת השנה וחודשים, בדיוק סיימה מחלה ויראלית, לפני מספר ימים בזמן שהיא ישנה, שמתי לב שרגל ימין שינתה את צבעה ונהפכה להיות כמעט כחולה,אני רוצה לציין שלבתי יש עור בהיר, לכן היה אפשר להבחין בקלות בשינוי המוזר. הערנו אותה מהשינה ועשינו לה עיסוי קל ואז הצבע חזר לעצמו. תחילה חשבנו אולי היא שמה רגל על רגל ולחצה קצת על הרגל השנייה ואולי זרימת הדם נעצרה בעקבות זה, אבל זה קרה עוד כמה פעמים והגענו לרופאה, היא בדקה את הדופק בשתי הרגליים שלה ואמרה שהכל בסדר בדופק והיא חושבת שאנחנו צריכים להתייעץ עם מומחה לכלי דם וגם נתנה לנו הפנייה למיון במידה ושוב זה יקרה. - ברצוני לדעת איך אני יכולה לקבל רשימת רופאים מומלצים לכלי דם ואת פרטיהם - מעניין אותי לדעת אם נתקלתם כבר במקרה כזה בגיל כה צעיר, וגם הייתי רוצה לדעת ממה זה בד"כ יכול לקרות,האם זה משהו מסוכן, ומה זה אומר? תודה על תשובתכם, אמא ואבא מודאגים

ממליץ לפנות למיון ילדים כאשר מופיעה הבעיה בבית חולים גדול ושם יזמנו רופא כלי דם במידה וייתרשמו מצורך בכך. איני נוהג להמליץ על רופאים בשמם בפורום זה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם