אבסס במפשעה, פרונקלים???

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/07/2006 | 07:26 | מאת: Z357

ד"ר יאיר שלום רב, מדי פעם בפעם צומח לו פרונקל או אבסס (אין לי מושג כיצד לכנות זאת) במפשעה ולא תמיד באותו מקום, ברוב המקרים הוא צומח באותו מקום, הדבר גורם לכאבים, מלווה בנפיחות ולעיתים מוגלה, לא תמיד הפרונקל מלא אינפקציה לעיתים הינו גוש גדול ואדום וכואב מאד, משפיע על ישיבה הליכה וכו'. אבקש לדעת מה הפתרון להתפטר מצרה הזו? למי עליי לפנות בקופ"ח? וכיצד לטפל בכלל בנושא כאוב זה. המון תודה מראש וסוף שבוע מהמם

ממליץ לפנות לרופא עור. במידה ואין שיפור, צריך לפנות לכירורג - עדיף פלסטיקאי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם