המוגלובין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/07/2006 | 16:09 | מאת: מזל

לדר' גלילי שלום אני הייתי שמחה לקבל מידע לגבי בעיה שהתגלתה אצל אחי בבדיקה שהוא ערך לאחרונה התגלה שיש לו המוגלובין 18 כאשר הנורמלי כפי שידוע לי נע בין 11 ל13 . הרופא שלח אותו למרפאות חוץ בבית החולים וביקו ממנו לערוך בדיקת נפח . אין לי מושג מה זה ויותר חמור כאשר אנחנו מתקשרים לבתי חולים גם להם אין מושג. א. ברצוני לקבל מידע מה ההשלכות של רמת המוגלובין כלכך גבוהה ב. מהי בדיקת נפח ומה היא באה לבדוק? ג.האם מדובר במצב שצריך לדאג. תודה מזל

לעיתים במעשנים יש עליה בריכוז כדוריות הדם כלומר בהמוגלובין. בדיקת נפח הכוונה לנפח כדורית דם קרוב לודאי. לא מסרת לי בן כמה אחיך והאם הוא מעשן. אם כן, יכול להיות שזו הסיבה. .

מנהל פורום ורידים וכלי דם