בעיה ורידית

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

06/07/2006 | 12:45 | מאת: g9

שלום רב, אני סובלת מבעיה ורידית בגפיים התחתונות שגורמת לי לנפיחות של הרגליים בעיקר בסוף היום אבל גם בעמידה ממושכת על הרגליים עד כדי בצקות לעיתים. אופרת משפחה איבחנה בעיה ורידית קלה מכיוון שלא ראתה ורידים בולטים ברגליים. היא נתנה לי ג'ל למרוח בבוקר ובערב וכך אני עושה כבר שבועיים אבל לא ראה תוצאה משמעותית. כמו כן המליצה לי להרים רגליים.. שמעתי על טיפול פיזותרפי מיוחד לבעיה הזו ותרגילים מיוחדים שיכולים לעזור. וכמו כן שמעתי גם על פיתרון ברפואה אלטרנטיבית (דיקור). מה לדעתך הכיוון המומלץ לטיפול במקרה שלי? האם אתה יכול להמליץ על טיפול מסוים? והאם זו בעיה נפוצה וטיבעית? או שזה דורש טיפול יותר מעמיק ? תודה רבה עדי מה דעתך הפ

בעיית ורידים נפוצה מאד. אין טיפול פיזיוטרפי שיועיל לפיתרון. יש טיפול מצויין שנקרה הזרקה בהנחיית אולטרהסאונד שפותר הבעיה לחלוטין ובנוחות. ממליץ שתקראי פרטים נוספים ב www.dr-galili.co.il

מנהל פורום ורידים וכלי דם