דימום בעין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/07/2006 | 21:26 | מאת: גדי

שלום ד"ר גלילי, אני בן 51 ואתמול עברתי ניתוח קטרקט. היום הורידו לי את התחבושת ונתגלה דימום, שנראה לי מדאיג, בעין המנותחת. כל החלק הלבן בעין - אדום לחלוטין! לדברי המנתח, מומחה ידוע בתחומו, הדימום אמור לעבור תוך 4-5 ימים, אך אני מודאג מאוד (היה דימום כרוני קל בעין זו לפני הניתוח הנוכחי, לאחר ניתוח הרמת עפעפף שנערך לפני כשנה). האם לדעתך יש צורך להיוועץ ברופא נוסף? האם ברופא עיניים נוסף? או במומחה לכלי דם? יש לציין כי אני לוקח אספירין באופן קבוע, הפסקתי אותו שבוע לפני הניתוח והתחלתי אותו שוב הבוקר, והמנתח אמר לי שאני יכול להמשיך ליטול אותו ממחר. תודה, גדי

שאלה זו נוגעת לתחום רפואת עיניים. אם אתה מודאג, תתיעץ עם רופא עיניים נוסף.

מנהל פורום ורידים וכלי דם