דליות שומן

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/06/2006 | 00:40 | מאת: סיוון

שלום, אני בחורה בת 35, ולפני כארבע שנים הבחנתי בנקודות קטנות שחורות ובולטות בשפתיים החיצוניות באיזור הווגינה בצד אחד. רופא עור ורופא נשים ראו זאת ואמרו שזה שום דבר, שזה כלי דם מורחבים ודליות שומן. העיניין שזה מפריע לי והייתי רוצה לדעת אם יש דרך להסיר את זה? אם כן כיצד ובמה זה כרוך?, והאם העובדה שעם הזמן נוספות עוד נקודות, יכולה להוות בעיה כלשהי? ואולי יש דרך להמנע מהווצרותם? כיצד, בעצם, זה נוצר?

במידה ואכן מדובר בדליות ורידיות ניתן לטפל בהן באמצעות הזרקת חומר סקלרוזנטי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם