גלולות וורידים - דחוף!! - המשך

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/06/2006 | 14:10 | מאת: לי

בס"ד ראשית כל תודה רבה על ההתייחסות , שנית, רציתי מאוד לדעת האם ישנה בדיקה ספציפית או כל בדיקה בעצם אשר תוכל להעיד על כך שבעיית הורידים שלי היא משום הגלולות או לפחות מחמירה אותה? הרי אם אוכל לדעת זאת אוכל לדעת גם יותר טוב כיצד להמשיך את הטיפול. אנא, אם תוכל, פרוש בפניי את האפשרויות על מנת לגלות ממה זה נובע. רב תודות לי

ממליץ שתעברי אולטרהסאונד דופלר ורידי רגלים שיברר האם יש בעיה בוריד הפנימי או שמדובר רק בנימים וורידונים שטחיים

מנהל פורום ורידים וכלי דם