סחרחורות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/06/2006 | 00:22 | מאת: רוני

שלום דוקטור אני בן 23 ולאחרונה התחילה אצלי בעיה שאני לא יודע אם היא דורשת טיפול כמעט כל פעם שאני קם מישיבה או שכיבה לא עוברות כמה שניות ואני מרגיש שלא מגיע לי דם לראש, ואז יש לי סחרחורת ואני מתחיל "לראות שחור" ואז הדם עולה.. כשהיתי צעיר זה היה קורה פעם בכמה חודשים ועכשיו עשרות פעמים ביום כל פעם כמה שניות. זה קצת מטריד אותי אשמח לשמוע דעתך. תודה

ממליץ שתפנה כשלב ראשון לרופא המשפחה שבודאי יתחיל בבירור המתאים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם