חום וקור בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/06/2006 | 00:30 | מאת: bizo

אני בן 20 בחורף אני סובל בקור עז בכפות הרגליים לעיתים תכופות מאוד ברמה כזאת שזה מפריע לי מאוד ומפריע לישון ובקיץ הרגליים שלי מתחממות נורא בתוך נעליים ומתחילות לכאוב וזה ממש מפריע לי בתפקוד ובעבודה פיזית ממושכת מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? איך אני יכול לשפר את זה? ולאיזה רופא לפנות בעניין הזה? לא יודע אם זה יכול להיות קשור איכשהו אבל גם חליתי בלימפומה הודג'קין לא מזמן והבראתי וסיימתי עם הטיפולים

בשלב ראשון מציע בדיקת נוירולוג. ייתכן והכמוטרפיה גרמה לעליה ברגישות העצבית לשינויי הטמפרטורה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם