וורידים מתנפחים בזמנים תכופים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/06/2006 | 23:21 | מאת: דן

שלום, אני חייל בן 21. אז ככה, קצת קשה להגדיר את התופעה. בגדול כל זמנים תקופים, כמה פעמים בשעה כל הוורידים בגוף שלי מתנפחים ונראים ממש בולטים גם וברגליים גם בידיים, ולאחר דקה שתיים הנפיחות יורדת לגמרי, וכמעט שלא רואים את הוורידים.(האם יתכן בעיה בזרימת דם בגוף, בלב..) בנוסף מידי פעם יש לחצים באזור החזה לא משהו שממש מפריע אבל זה מורגש. יש סיבה לדאגה? מהאם אתה מזהה את התופעה? למי עלי לפנות? מודאג מאוד... תודה

אתה מתאר תופעה שאינה מוכרת לי. ממליץ שתפנה כהתחלה לרופא היחידה להתייעצות ראשונית. יחד עם זאת, לא נראה לי שיש בשלב זה מקום לדאגה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם