כאבים בין הכף רגל לקרסול

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/07/2005 | 21:15 | מאת: רוני

שלום וברכה! אני נפצעתי לפני כמה חודשיים ברגל נפלתי מהר גבוהה ונהיה לי כאבים ברגל עד עכשיו. עשיתי פעמיים צילומים לבדיקת העצם והכל בסדר אולם הכאבים כל פעם התגברו כשאני הולך על משטח לא ישר בין הקרסול לכף הרגל ופניתי לפורום "כף רגל וקרסול" וד"ר טוייטו כתב לי שזה לא חייב להיות משהו שקשור לעצם יכול להיות שזה קשור לורידים או כלי דם אז לכן אני פונה אלייך אם יש לך עזרה בשבילי ואם יש לך רופאים ממולצים שיכולים לעזור בזה אנא עזור לי בזה אני לא יכול לרוץ ולא לשחק כדור רגל וכדור סל ביכלל מרוב כאבים ברגל ואני מתחיל להשמין.....(אני בן 21 וזה גיל שעושים פעילות) תודה רבה מראש

למרות מה שנאמר לך בפורום ע''י הד''ר, אני ממליץ שתפנה לבדיקת אורטופד. לא נשמע לי שמדובר בבעית כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם