פצעי לחץ

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

31/05/2006 | 15:20 | מאת: שמעון

שלום רב, ד"ר גלילי! הנני סטודנט בשנה ג' להנדסה ביו-רפואית בי-ם. הפרויקט שלי עוסק בפיתוח מערכת אופטית למדידת פצעי לחץ בגוף החולה, והתרעת המערכת לאי-סדירות מספקת בתנוחות הגוף לשם איזונו מהפצעים ובהקלתם. שאלתי היא מהי התדירות הנדרשת להיפוך החולה מצד לצד? כמו-כן היכן קיימים אתרים העוסקים בפצעי לחץ ובמתן תרופות/מכשור רפואי הנותנים מענה לדבר? עד כמה התופעה הנ"ל שכיחה באוכלוסייה, ובאילו גילאים? בתודה מראש, שמעון כהן.

שמעון שלום. נשמע פרוייקט מאד מעניין. ממליץ שאת השאלה תפנה למומחה בפצעי לחץ שזה תחום עיסוקם של רופאים פלסטיקאיים. בהצלחה בפרוייקט.

מנהל פורום ורידים וכלי דם