ורידים והריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/05/2006 | 09:52 | מאת: אביגיל

שלום , לאימי יש בעיות רפואיות של ורידים ברגליים ובשנים האחרונות הופיעו גם אצלי ורידים ונימים ברגליים . פניתי לרופא המתמחה בבעיות ורידים שבדק את זרימת הדם בורידי הרגליים שלי ע"י מכשיר מיוחד באיזור המפשעה וקבע כי יש לי בעיה אסתטית בלבד ולא רפואית. אני מעונינת להעלעם את הורידים ברגליים ע"י טיפול אסתטי ורוצה לדעת האם כדאי להמתין עם הטיפול עד לאחר ההריון הראשון או שאין זה משנה והורידים לא יחזרו בתקופת ההריון? תודה רבה

26/05/2006 | 09:43 | מאת: דר גלילי

בדיקה כפי שעברת הנה חלקית בלבד. ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם