טחורים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

18/05/2006 | 21:50 | מאת: ליאורה

היי, אני בת 20,לפני כשבוע הופיעו אצלי לפתע טחורים. הם "צצו" בעבר אך חלפו לאחר שלושה ימים. הפעם לא כך, אני סובלת מהם כבר שבוע שלם ובפעם הראשונה הם מפרישים דם ! אני מורחת עליהם משחה מרגיעה (ללא מרשם רופא) לאחר שטיפת המקום כמובן ולא חל בהם שינוי. בנוסף, יש לציין שאיזור הטחורים שורף בעת הטלת שתן / יציאות. האם ישנו גם זיהום / פצע ? מה עלי לעשות כדי לזרז את העלמתם ?

בשלב ראשון למרוח פרוקטוצורין או פרוקטוגליוונול 3 פעמים עד 4 ביום , פעמיים לפחות אמבטיות ישיבה במים פושרים עם סבון. אם לא עובר אחרי מס' ימים לבקש בדיקת פרוקטולוג.

מנהל פורום ורידים וכלי דם