גלולות וקרישה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/05/2006 | 01:43 | מאת: ליאת

האם גלולות למניעת הריון יכולות לגרום לקרישת יתר. אם כן - מדוע אף אחד מרופאי הנשים לא נותן הנחייה בעניין או לפחות אזהרה ואין גם כל אזהרה בחפיסות עצמן. האם קרישת יתר יכולה לגרום לדליות? תודה על תשובתך

אכן גלולות עלולות לגרום לקרישת יתר. שאר השאלות טובות אך אין לי תשובה עליהן. למעט האחרונה. גלולות עלולות להחמיר מצב של דליות אך לא ליצור יש מאין.

23/05/2006 | 19:53 | מאת: דוד גורן

החלק העליון של כף הרגל, בשתי הרגליים, בוער" ואני חש חום רב גם בחורף וגם דקירות כמו מאלף מחטים. בעת הליכה התופעה נעלמת. כשאני בא הביתה ומוריד גרביים, כף הרגל מיד בוערת כמו אש וגם שטיפה במי ברז קרים לא עוזרת, אפילו בקיץ הכםות ממשיכות לבעור. חיצונית אין סימנים. אנא הערותיכם. רופא כלי דם לא נתן לי הסבר מספק, רק קביעה כללית שיש לי בעיית כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם