לחץ דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/05/2006 | 20:14 | מאת: עינת

בזמן האחרון אני סובלת לעיתים קרובות יותר מלחץ דם נמוך. אני מודעת לבעיה ולכן בבוקר אני קמה לאט. בזמן האחרון התופעה של לחץ דם נמוך מגיעה לעיטים קרובות יותר באופן חד יותר מה שמקשה עלי את תפקוד היום יום אני מתקשה אפילו לשבת שלא לדבר על לעמוד לעבוד או ללמוד. רופא המשפחה שלי עשה לי בדיקות דם לשלילת אנמיה ולא נמצאתי חולה. מה אני יכולה לעשות כדי להעלות את לחץ הדם, אני שותה קפה כשאני מרגישה קצת חולשה במהלך היום וזה בדרך כלל עוזר אך יש ימים בהם הלחץ דם נמוך מאוד וגם זה לא עוזר. לחץ דם נמוך אני מדברת על 65\100 70\100 תודה

ממליץ על שתייה מרובה. כמו כן לעבור לאט ממצב שכיבה לישיבה ולעמידה על מנת לתת לגוף להתרגל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם