חרדה, נימים וחרדה קשה ביותר...

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/05/2006 | 16:29 | מאת: רני

שלום רב, בן 26 (בריא פיזית), קודם כל אני חייב לציין שאני חולה בהיפונדריה וסובל מחרדות קשות שגורמות לי לעיתים לתופעות אמיתיות או לא בגוף. העניין הוא כך, נראה לי שתמיד היו (נראה לי, אף פעם לא נתתי לכך את דעתי) לי במעלה האף (באזור העצם) 2 נימים ורודים-אדומים שכביכול בלטו ויחד יצרו מעין כתם קטנטן. אתמול לאחר אירוע חרדתי קשה ביות שמתי לב במראה שכאילו נימים אלו גדלו והכתם כולו בולט יותר. ה האם זה אפשרי כתוצאה מחרדה דבר כזה (החמרה של ההתבלטות או היווצרותה)? האם אפשר להחזיר את הדבר לקדמותו או להעלימו בכלל? אני חרד ביותר, ומרגיש פשוט כאילו הוכתם בי כתם מכוער שפשוט משתק ומפחיד. מודה לך מראש, מאד. מחכה לישועה.

ניתן בהחלט לטפל באמצעות לייזר. כך בחשבון שתחילה עלול להשתנות הצבע לחום והאיזור עלול לבלוט יותר לעין אולם לאחר מס' שבועות הכל חולף

05/05/2006 | 01:46 | מאת: רני

תודה תודה לך, חשוב לי רק לדעת האם החמרת/היווצרות המצב של נימים חשופים/בולטים/מורחבים באיזור האף יכולה להיווצר רק מאותו מצב זה של חרדה קיצונית? והאם תופעה זו היא כרונית או שלאחר הטיפול יש סיכוי שזה לא יחזור יותר?

מנהל פורום ורידים וכלי דם