עורק ראשי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/05/2006 | 14:08 | מאת: הדר

אני עברתי לפני כחמש שנים תאונת דרכים קשה שכתוצאה ממנה נפצעתי מאוד קשה ברגלים בלסת בבטן אבל הפציעה הכי קשה היא פציעה בעורק הראשי שעמד להיקרע עברתי ניתוח קשה בבית החולים רמב"ם שבמהלכו תיקנו לי את העורק שתל דקרון סינתתי אף אחד מהרופאים לא הסביר לי איזה סוג של תיקון עשו לי ואיך זה משתלב עם העורק בגוף לפי מה שראיתי בתופס היה רשום גרף האם תוכל להסביר לי מהם התיקונים הנפוצים בעורק ומהם השתלים האלה האם זה לא עושה בעיות בעתיד האים אני יכול לתפקד עם זה רגיל יש לציין שאפילו קיבלתי נכות של עשר אחוז לגבי העורק מחכה לתשובה בתודה הדר.

גרפט זה שתל . כנראה שבעקבות קרע באבי העורקים הוחלף קטע שלו ע''י שתל דקרון שזה בעצם צינור מחומר סינטטי. לכל ניתוח עלולים להיות סיבוכים מוקדמים ומאוחרים , אם כי שיעורם נמוך יחסית. לפי תאורך, לא ניראה לי שיש לך בעיה תפקודית.

מנהל פורום ורידים וכלי דם