טיפול במכונת גלי הלם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/05/2006 | 14:05 | מאת: אליהו

שלום רב, שמעתי שטיפול מקומי בגלי הלם בעוצמות נמוכות משפר ומחדש את זרימת הדם ועוזר במקרים של נוירופטיה סכרתית. איפה ניתן לעבור טיפול זה? תודה, אליהו

איני מכיר את הטיפול בגלי הלם

02/05/2006 | 09:32 | מאת: שאול

אליהו שלום, אני מטופל אצל ד"ר דיין בפצעים שיש לי ברגליים ע"י שקיות אוזון ואינפוזיות מרחיבות כלי דם- בנוסף אני מקבל טיפול במכונת גלי הלם- הטיפול מאד יעיל הוא מגביר את זרימת הדם לרגל. ממליץ ! מרכז ד"ר דיין לרפואה שלמה בנימין מטודלה 39 תל אביב 03-6496888 תרגיש טוב, שאול.

מנהל פורום ורידים וכלי דם