בעיה בעיניים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/04/2006 | 10:56 | מאת: שושי

לאימי ישנה בעינה באופן פתאומי כבר יומיים היא חשה שזבוב מסתובב לה בעיין שמאל גם כשהיא עוצמת את העיין עדיין יש את התחושה שמאוד מפריעה לה במשך היום והלילה. היא נגשה לרופא עיניים שבדק ואמר לה שיתכן שזה קריש דם שמסתובב ועליה לחכות עד שלושה שבועות כדי שהקריש יתיישב בשלב זה אין מה לעשות ויתכן שהיא תצרך לחיות עם זה. במקביל הפנה אותה לרופא לכלי דם. בעיני זה נראה בזבוז זמן יקר בכל זאת מדובר בעיין ואינני מוכנה לחכות שלושה שבועות ברצוני לבקש את עזרתכם- מה עלינו לעשות ואל מי לפנות ? בבקשה זה דחוף. בתודה - הבת הדואגת.

מבחינת כלי דם אין כל דחיפות. מבחינת עיניים, ממליץ שתפני בשאלה לרופא עיניים בפורום, או לחוות דעת נוספת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם